Er Srbija
Tanjug / Sava Radovanović
Er Srbija

Tanjug / Sava Radovanović

Er Srbija, Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Avioni Er-Srbije krenuli su po naše građane koji se nalaze u Francuskoj i Holandiji, objavila je Er-Srbija na svojoj Fejsbuk stranici.

Er Srbija

Tanjug/Rde Prelić

Er Srbija, Foto: Tanjug/Rde Prelić

Prethodno je na konferenciji za štampu predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio upitan šta će biti sa srpskim državljanima koji su se zatekli na evropskim aerodromima, na šta je rečeno da će Vlada RS učiniti sve kako bi naši državljani bili vraćeni kućama. 

Vojska

Alo / M. Jošida

Vojska , Foto: Alo / M. Jošida

U Srbiji je već nekoliko dana na snazi vanredno stanje, a uveden je i policijski čas. Takođe su uvedene nove mere kada je kretanje u pitanju. Zatvorene su granice, nema ulaska i nema izlaska u i iz Srbije, bolnice čuva vojska.

Vojska

Alo / M. Jošida

Vojska, Foto: Alo / M. Jošida

Zatvoren je i međugradski saobraćaj. Predsednik Srbije, Vlada RS i lekari su preduzeli sve neophodne mere kako bi se zaustavilo širenje korona virusa na teritoriji Srbije. Penzionerima i ugroženim grupama je savetovano da ne napuštaju svoje domove dok traje kriza.

Komentari (3)

Mile

20.03.2020 18:07

Gde će sa njima kad ih dovedu? Moraju ih u neki karantin pod strogom stražom.

jana

20.03.2020 19:42

Sirite ovu vest ima nasih ljudi u Nemackoj..pomite im da se vrate..kako i koga da kontaktiraju..pomozite im.

Snezana

21.03.2020 15:56

Pored ostalih u Portugaliji ima grupa od petoro mladih. Ambasada cuti. Prepuateni su sami sebi. Moja cerka je najmladja u grupi, ima samo 18 godina.