Alo novinari
Alo.rs

Iako je ova godina u živote svih nas donela nove izazove, uspeli smo zbog vas i sa vama, dragi naši čitaoci, da ostanemo dosledni ideji koja nas vodi sve vreme.

Vasilije Papović

Alo!

Vasilije Papović, Foto: Alo!

- Ponosni smo što i dalje insistiramo na tome da uređivačka politika uvek bude na strani naroda, jer bi sve drugo značilo da smo izneverili zamisao po kojoj je "Alo!" nastao - da učestvujemo u stvaranju boljeg i plemenitijeg društva. Uvek smo štitili slabije i protivili se bahatima, trudili smo se da pomognemo siromašnima i nemoćnima, a žigosali smo korupciju i lopovluk. Imali smo uspone i padove, ali ako smo bili oružje u nečijim rukama, to su isključivo bili naši čitaoci - poručio je Vasilije Papović, v. d. glavnog i odgovornog urednika "Alo!" novina, i dodao:

- Zapalo nam je da se bavimo novinarstvom u vreme kada taj posao doživljava neverovatnu transformaciju. U oktobru 2007, kada je izašao prvi broj "Alo!", nismo mogli ni da naslutimo da će se promene na medijskom tržištu dešavati tako brzo. Da će za nešto više od decenije mediji pretrpeti više promena nego vekovima unazad i da informacije do čitalaca više neće putovati danima, već će za to biti potrebne sekunde. Ipak, na vreme smo se uključili u te promene. Menjali smo se, ali uvek nabolje! Nastavljamo da rastemo svakog dana usvajajući nove tehnologije i znanja, ali nijednog trenutka ne gubeći iz vida da treba da ostanemo ono što smo uvek bili - narodne novine!

Nina Aralica, direktorka sajta "alo.rs", poručila je da je "Alo!" uspešno odoleo izazovima koje nam je nametnula 2020. godina.

Nina Aralica

Alo!

Nina Aralica, Foto: Alo!

Dragan Lazić, direktor "Alo media sistema", ima velike planove za budućnost.

Dragan Lazić

Alo

Dragan Lazić, Foto: Alo

- Ponosan sam na činjenicu da "Alo media sistem" ima dva medija, štampani i elektronski, koji svaki u svojoj konkurenciji spada u sam vrh srpskog novinarstva. "Alo media sistem" će nastaviti sa ozbiljnim ulaganjima u razvoj i unapređenje sadržaja koji nudi čitaocima, uz dalje jačanje novinarskog tima i osposobljavanje mladih kadrova. Nastavljamo ulaganja u video-produkciju i ostale sadržaje za koje su naši verni čitaoci posebno zainteresovani. "Alo!" će i dalje biti na pravom mestu, uvek najbrži i uvek aktuelan, a nećemo se zadržavati samo na lokalnom tržištu, želimo da nas čitaju i prate i u regionu.

Komentari (1)

strale

15.10.2020 09:45

srećan rodjendan dugo da ga slavite i da radite svi u ovakvom poslu????