DAVIDOVO POJAVLJIVANJE U "SLAGALICI" UĆI ĆE U LEGENDU Priredio šou za pamćenje, pravio grimase i razvaljivao tastere, nasmejao Srbiju! (VIDEO)

Snimak igre "Ko zna zna" je za samo nekoliko sati postao apsolutni hit na internetu, a kada ga pogledate sve će vam biti jasno.

slagalica
slagalica, Foto: Printscreen

Sinoć je u kvizu "Slagalica" na Javnom servisu bilo napetije nego u bilo kom akcionom filmu, a za to se postarao crveni takmičar David Galiot.

Snimak igre "Ko zna zna" je za samo nekoliko sati postao apsolutni hit na internetu, a kada ga pogledate sve će vam biti jasno. 

Od samog starta David nije imao sreće u toj igri, pošto je plavi takmičar Miloš uspevao prvi da se javi i pokazao je zavidno znanje.

Zbog toga je Davidov bes najviše osetio taster za prijavu takmičara. Voditeljka se više puta suzdržavala da ne prasne u smeh, a crveni takmičar je nekoliko puta "ispao" iz kadra pošto se savijao u stolici.

Samo jednom tokom igre je uspeo da se javi, ali ni to nije previše promenilo finalni skor. Sve je još smešnije ako uzmemo u obzir da je njegov protivnik znao odgovore na gotovo sva pitanja - od glavnih likova ruskih krimi romana do toga koju pesmu pevaju venecijanski gondolijeri.

I pored truda, David je izgubio borbu sa Milošem, a krajnji rezultat je bio 190-113 u korist plavog takmičara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi