granica
PrintscreenFacebook
granica

PrintscreenFacebook

granica, Foto: PrintscreenFacebook

Prema najavama grčkog ministra turizma, ulaz u Grčku iz Severne Makedonije neće biti otvoren sve do 1. jula, dok na granici sa Bugarskom i dalje ne puštaju srpske turiste.

"Bugari vraćaju građane Srbije i BiH", poručili su naši turisti koji se nalaze na graničnom prelazu Kulata - Promahonas.

Ovo je, kako se može videti na fotografijama, dovelo do stvaranja kilometarskih kolona na prilaznim putevima ka Grčkoj. Prema informacijama pojedinih grčkih medija one su dugačke i čitavih 15 kilometara.

 - Vratili su nas sa Evzonija. Rekli su da je zatvoreno, ali i da bi stvari mogle da se promene do sutra. Ni grčki graničari nemaju pouzdane informacije - javljaju srpski turisti koji su danas krenuli put Grčke.

Komentari (2)

bager

15.06.2020 19:02

Jurnuli na rekla kazala bez provere zvanicnog stanja,,nece more nestati ,,ali vi cete se porazboljevati cekajuci na granicama ,pa i vracanja,karantina itd itd,i sve to samo da se "duvaju " kako su klasa ,hrabri i isli su na more,,epidemija uopste nije zavrsena i nije prosla

deda

16.06.2020 09:41

Samo budale krecu na takav put.Netreba ih zaliti neka ih drze mesec dana da se opamete.Ja nebih krenuo da je dzabe iz principa.To je ponizavanje.A sve bugare koji bi kroz Srbiju isto bih drzao na grenici da vide kako to izgleda.