POSLE OVOGA NEĆETE ŽELETI NA MORE Srpsku turistkinju oterali sa plaže: "Ne mogu da vas gledam, mrzim Srbe"

Brojni članovi Fejsbuk grupe odgovorili su joj da razumeju zašto ju je sve to pogodilo, ali da ne treba da dozvoli da joj tako nešto upropasti letovanje jer postoji mogućnost da konobar možda uopšte nije bio Grk već sezonac iz neke od zemalja u blizini koja nam nije naklonjena

grčka
grčka, Foto: Privatna arhiva

U jednoj od domaćih grupa na Fejsbuku koje dele informacije o letovanju u Grčkoj i pomažu našim turistima da se snađu u toj zemlji, razočarana srpska turistkinja okačila je status u kojem je opisala neprijatno iskustvo s plaže koje je, kako je i sama navela, otplakala pred rođenim detetom jer dosad tako nešto nikad nije doživela.

Julijana je u neverici zbog tako ružnog gesta u gostoljubivoj i prijateljskoj zemlji a na Fejsbuku je napisala sledeće:

"Ovo sam morala podeliti u grupi jer smo danas moja ćerka i ja doživele uvredu a i razočarenje od strane grčkog konobara na plaži.

Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.06 boravili na plaži na slici stoji naziv bara a i Grk koji nas je danas posle 6 dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko 8 po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rekao da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda. Pitala sam ga zašto da idemo, zašto nas tera?

Njegov odgovor je bio da mrzi Srbe. Jako me je to pogodilo. Iskreno krenule su mi suze i nisam htela da odem.

Tražila sam gazde i on je rekao da je on gazda što ne verujem i rukom nam pokazao da idemo dalje sa njegovih ležaljki."

 

status
status, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nemanja
  30/06/2020 - 04:28
  Ima dobrih Srba, ali zbog onih losih i dobri stradaju. Svojim ocima sam video i dobre i lose.
 • Korisnik: Mica
  29/06/2020 - 22:41
  Pa vidite jedan vlasnik hotela u Pefkohoriju, inace Grk, mi je rekao da ne voli da radi sa srpskim agencijama. On zna da sam i ja iz Beograda i dobar sam mu gost, daje mi umanjene cene. Evo sta su njegove primedbe: srpski gosti su bucni sto smeta ostalim gostima sa Zapada. Drugo, manje kupuju pice i hranu kod bazena. Trece, mislim da nas brukaju nasi mafijasi koji su tamo pokupovali mnogo kuca i izdaju ih. Vi mislite da idete kod Grka, a ne znate da su vlasnici upravo neki krimosi odavde.
 • Korisnik: MIRJANA
  29/06/2020 - 22:13
  GOSPODJO, DA LI STE VI KORISTILI LEZALJKE GRATIS ILI STE IH PLATILI ? Ako je gratis, to ne biste mogli ni 1h u CG.
 • Korisnik: Ante
  29/06/2020 - 21:32
  Šanse da naletiš na budalu, jednake su i u Grčkoj, i u Hrvatskoj, i u CG, i svugdje. Evo, ja danas na plaži, kraj mene čovjek i dvoje djece, po govoru skužum da je Srbin, i kroz razgovor kaže da je iz Subotice. Ljudi oko njega su baš se trudili biti ljubazni. I baš mi je drago zbog toga, da vidim neku budalu da hoće da ga provocira, sigurno bih ga branio, možda i prije neg nekog Njemca, Čeha ili Poljaka. Tako i ovo, to što je budala rekla ili napravila, nema veze s Grčkom, nego s budalom.
 • Korisnik: Nikia
  29/06/2020 - 18:56
  Da li znate koliko šiptara sezonaca radi u Grcku? Ja sam pre tri godine imao jedan problem sa šiptarom,ali kada se umešao gazda šiptara je najurio bez diskusije! Krf je pun šiptara,na primer,ali ima ih svuda po Grckoj.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi