Jovana Šošević i Željka Šućur
Alo
Jovana Šošević i Željka Šućur

Alo

Jovana Šošević i Željka Šućur, Foto: Alo

Svakog dana članovi našeg tima prenose vam kako radimo i kako izgleda izrada novinskog sadržaja uz brigu za bezbednost zaposlenih, naših porodica i cele kompanije.

Jovana Šošević

Privatna arhiva

Jovana Šošević, Foto: Privatna arhiva

Jovana Šošević, digital manager alo.rs

O koroni smo prvo slušali, onda pisali, a sredinom marta suočili smo se s njom. Niko nije očekivao da će nam se život preko noći toliko promeniti. I upravo to je razlika između stvarnosti i društvenih mreža na kojima većina provodi dane u izolaciji. U pravom životu nema filtera da poprave stvar i dodaju šljokice, a to gledamo već mesec dana. Verujem da se sve dešava s razlogom, pa tako i korona. Neću vam reći da radite na sebi, kako biste kad sve prođe bili bolja verzija sebe. Obraćajte pažnju na sitnice, više uživajte i više se smejte. A kad je stvarnost takva, onda joj filter nije potreban.

Željka Šućur

Privatna arhiva

Željka Šućur, Foto: Privatna arhiva

Željka Šućur

Moram priznati da mi nije bilo svejedno kada je reč „korona“ postala i naša svakodnevnica, ali sistem rada od kuće mi i te kako odgovara. Uz dobru organizaciju i ažurnost, ni kreativnosti ne manjka. Fizička prisutnost rodbine, prijatelja i kolega mi nedostaje, ali video-pozivi rešavaju i to. Nisam tip koji može višesatno da gleda filmove i serije, zato najviše uživam u prirodi, pa sam od svoje terase napravila pravu malu oazu.

Nikad nije suvišno podsetiti da, zarad što bržeg povratka naših života u normalu, budete pametni i ostanete kod kuće i tako zaštitite i sebe i druge.