Sofija
Printscreen
Sofija

Printscreen

Sofija, Foto: Printscreen

Sofija L. (4) iz Teslića, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, relativno je stabilnog zdravstvenog stanja premeštena iz Univerzitetskog kliničkog centra RS u Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "dr Vukan Čupić" na dalji tretman i lečenje.

Devojčica je uz medicinsku pratnju prevezena sanitetskim vozilom radi bezbednosti njenog zdravstvenog stanja, potvrdio je za Srpskainfo anesteziolog Nenad Škorić.

Podsetimo, helikoper Helikopterskog servisa RS juče je krenuo za Beograd, ali je, prema preporuci lekara iz pratnje, četvorogodišnja pacijentkinja vraćena na UKC u Banjaluku.

Podsetimo, mala Sofija je u stravičnoj nesreći koja se 15. avgusta dogodila kod Teslića izgubila majku i sestru. Pre nekoliko dana i njen otac Zoran je podlegao povredama.

Da li pravite pauze tokom dugih vožnji?

 

Sofijina porodica iz mesta Banja Vrućica pored Teslića, stradala je po povratku sa krštenja.

Vozili su prema Tesliću kada je u mestu Buletić došlo do frontalnog sudara njihovog automobila "fijat marea" i "audija A6" kojim je upravljao Goran B. Uviđajem je utvrđeno da je nesreću izazvao Goran B. koji je prešao u levu traku i direktno udario u "mareu". Od siline udara, majka Svjetlana i sestra Dragana su na mestu ostale mrtve, dok su Zoran i Sofija sa teškim povredama prevezeni u UKC RS.

Zoran je posle nekoliko dana podlegao povredama.

PROČITAJTE JOŠ: