IGRICE, POKLONI, ZABAVA... „Alo!“ će na Sajmu medija ugostiti mnoge poznate ličnosti

Na Sajmu medija, koji se održava u okviru Beogradskog sajma knjiga od sutra do 27. oktobra, štand naše medijske kuće postavljen je u Hali 3 Beogradskog sajma. Dnevne novine „Alo!“ i sajt „alo.rs“ ugostiće brojne ličnosti iz oblasti zabave, sporta, politike, kulture...

Štand
Štand "Alo!" na Sajmu medija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Sutra od 10 časova na štandu će biti upriličena edukativna radionica JKP „Gradska čistoća“. Naši sugrađani mogu na savremeni i zabavni način, kroz interaktivnu komunikaciju, da nauče kako se otpad pravilno odlaže i koliko je reciklaža važna za našu planetu. Za najmlađe je pripremljena kreativna igrica, a za one najuspešnije spremni su i pokloni. 

Ljubitelji borilačkih veština imaće priliku da na štandu „Alo!“, od 13.30 časova, upoznaju Darka Stošića, srpskog šampiona u ultimajt fajtu.

Najaktuelnija politička pitanja pretrešćemo s Muamerom Zukorlićem, narodnim poslanikom i liderom stranke Pravda i pomirenje.

Gosti naše kuće danas biće i voditeljke i novinarke Dušica Jakovljević i Snežana Dakić, te mnogi drugi gosti iznenađenja.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi