GDE JE ZAVRŠIO ARKANOV TIGAR? Družio se sa Putinovim Justinom, podgrejana priča da je Ražnatović živ!

O pronalasku tigra izvestio je novinar koji je pratio prenošenje novca sa računa Ražnatovića

Arkan i tigar, Foto: Twitter/@FikoR87

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vrieme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.

Ta fotografija se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

Da li je Arkan živ?

Ukupan broj glasova: 2162

 • Jeste: 54% (1160)
 • Nije: 28% (615)
 • Ne znam: 18% (387)

- Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su prije toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani "Super Tigrovi" - otkrio je administrator stranice "Legende devedesetih".

Koliko je zapravo bio moćan Željko Ražnatović Arkan govori to što je posedovao tigra. Dok mnogi u to vreme nisu imali ni za hleb, Ražnatović se ponosio svojim ljubimcem, a čak ga je doveo i pustio na teren na utakmici protiv Bajerna.

Javnost je bila zainteresovana za to šta se dogodilo tigru, a 2017. godine novinari su ga pronašli živog na Kipru. Tada je i podgrejana priča da je Ražnatović živ nakon čega su počeli da se objavljuju raznorazni članci.

O pronalasku tigra izvestio je novinar Aleksis Citat koji je pratio prenošenje novca sa računa Ražnatovića. Tako je i uspio pronaći te 2017. godine čuvenog tigra koji je dosta ostario, ali je bio u dobrom stanju.

- Nakon prethodnog istraživanja mogućih lokacija na kojima tigar boravi, pratili smo trag novca i kretanja, i došli do neverovatne spoznaje. Arkanov tigar je živ, vitalan i ništa mu ne fali. Ovde ima izuzetno dobro društvo, i snabdeven je svim što mu je potrebno. U vreme kada smo ga posmatrali, najviše vremena provodio je sa odbeglim Putinovim tigrom Justinom - izveštavao je tada Citat.

Povezane vesti

 • Korisnik: zagondzija
  21/09/2020 - 11:51
  Arkan zivi godinama na Kipru
 • Korisnik: Ami
  21/09/2020 - 09:55
  JUNACIMA??? Vecinom in je zabranjen ulazak u mnoge zemlje tim istim JUNACIMA. Vjerovatno zbog lijepih plavih ociju.
 • Korisnik: Nada
  21/09/2020 - 09:55
  Pronadjen na Kipru ? Kakva slucajnost da bas tamo Ceca ima kucu !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi