"SAM BOG ME JE SPASAO NAJGOREG" Aleksandra na groblju terali da pije životinjsku krv, jedva je pobegao: "Moja sestra nije bila te sreće, sahranili smo je prošle godine..."

Uvereni smo da rad najopasnijih sekti poznajemo dovoljno da budemo bezbedni, kao i naši najranjiviji.

Sahrana, groblje
Groblje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Do tada smo uvereni da se grozote opisane u ovakvim rubrikama ne mogu dogoditi nama niti nekom našem, jer "mi znamo bolje".

Crni novinski naslovi upućivali su nas na sve delove Srbije, bez izuzetka, žrtve su bile svih dobi, ekonomskog statusa i obrazovanja.

Ono što im jeste bilo zajedničko, jeste zloslutni naziv organizacije "Crna ruža" koja stoji iza gnusnih zločina. Ni za jednu od sekti, pa ni "Crnu ružu" ne bismo znali da nismo pratili tragove njihovih krvavih pirova.

Crna misa se odvija nesmetano, kao i molitve Satani, čitaju se "satanske biblije".

Policija uz pomoć iskusnih sektologa, nebrojeno je puta u grobnicama zaticala prave orgije, a bizarnosti poput te da su učesnici umakali pogačice u životinjsku krv tek su početak uznemirujućih ispovesti ljudi koji su se našli u čeljustima sekte, ali i onih koji su na borbenoj liniji zakona i zdrave pameti.

- Prvi kontakt sa njima sam imao preko četa jednog od domaćih portala, jer sam kao jako znatiželjno dete puno volje za kontaktima često posećivao domaće i strane četove kako bih razgovarao sa ljudima iz raznih delova zemlje i sveta. Stupio sam u kontakt jedne večeri sa jako prijatnom osobom koja je bila zainteresovana za moje probleme, a s obzirom da sam imao jako težak gubitak bliske osobe u tom trenutku mi je bio potreban razgovor sa nekim sa strane. Dogovorili smo se da se ponovo nađemo na istom četu, u određeno vreme i ta komunikacija je trajala nedeljama - podelio je sa pre godinu dana svoju priču Aleksandar P. iz Belog potoka.

Aleksandar je između ostalog ispričao i kako je lagano uvlačen u sektaške mahinacije navodeći da je ipak bilo najgore onda kada je zamalo zbog svega izgubio glavu.

- Sam Bog me je spasio od onog najgoreg! Onoga trenutka kada sam primetio da su na svojim pirovima na groblju hteli da mi ubace neke tablete u piće, za koje su tvrdili da je životinjska krv, znao sam da treba da se trgnem... Moja sestra nije bila te sreće. Prošle godine smo je sahranili. Skočila je sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živela - ispričao je ovaj nesrećni čovek.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi