Aleksandar Jovičić dobio sina!

V. P. - D. R. | vesti 2017-11-28 22:34:12 2017-11-28 22:34:12

Još jedna beba u SNS-u!

Privatna arhiva

Predsednik opštine Palilula i visoki funkcioner naprednjaka Aleksandar Jovičić danas je postao tata.

Njegova supruga Mirjana na svet je donela sina Teodora koji je ima 3,7 kilograma i 52 centimetra.

Porođaj je obavljen u bolnici "Narodni front".

Presrećni otac je radosnu vest odmah proslavio sa najbližima, a kako običaji nalažu gosti nisu propustili priliku da mi pocepaju majice na kojima je pisalo "Dobio sam sina".

Podsećanja radi, "Alo!" je pisao da Jovičić čekaju sina koji će nositi grčku verziju imena Božidar, kako se zvao pokojni otac Aleksandra Jovičića.

- Iza Aleksandra Jovičića je veoma težak period. Otac Božidar mu je umro 2. jula, a imao je samo njega i baku, jer ga je majka ostavila kada je imao samo tri godine i kada je počeo rat u Srebrenici. Jovičićeva mama je bila druge vere i pod pritiskom okruženja i porodice ostavila je muža i sina. Jovičić je sa bakom i tatom u izbegličkoj koloni došao u Beograd - navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je beba pravi dar od boga i da će uneti radost u dom predsednika beogradske opštine Palilula.

Aleksandar Jovičić se Mirjanom Knežević oženio pre tri godine, a upoznao ju je u stranci kao aktivnu omladinku SNS-a. Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u Maloj crkvi Svetog Save na Vračaru.

Expand player
Pogledajte više