Predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum
Alo.rs
Predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum

Alo.rs

Predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum, Foto: Alo.rs

Humanitarna akcija pod nazivom "Za njihov osmeh", namenjena deci sa poteškoćama u razvoju Grada Požarevca, u organizaciji Rotari kluba Požarevac - Viminacijum, biće održana drugog dana Božića, 8. januara od 20 do 23 sata, u kongresnoj sali hotela "Dunav" u Požarevcu. 

Domaćin je Rotari klub Požarevac - Viminacijum, a žurka je jedan od njihovih humanitarnih projekata u nizu, koje redovno organizuju.

Maša Samardžić, predsednica Rotari kluba Požarevac poziva sve njihove članove, prijatelje i ljude dobre volje da dođu na ovo druženje i tako pomognu mališanima sa poteškoćama u razvoju.

- Prikupljaće se novac od ulaznica i dobrovoljnih priloga za decu sa poteškoćama u razvoju Grada Požarevca koja vežbaju u karate klubu "Požarevac 92", kod našeg istaknutog sportiste Baneta Dmitrovića. U saradnji i dogovoru sa njim došli smo na ideju da decu obradujemo i poklonimo im komona, kako bi još srećnija i nasmejanija išla na treninge, jer je činjenica da su nedovoljno prihvaćena od svojih vršnjaka i generalno u svojim društvenim zajednicama. Mi se nadamo da ćemo na ovaj način, bar malo, uticati da njhova sreća bude veća! Pozivamo sve, da osim na sebe, pomisle i pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna - kaže za Alo.rs Maša Samardžić, predsednica Rotari kluba Požarevac- Viminacijum.