OVO JE NOVI NAČIN PREVARE TURISTA U GRČKOJ! Željko platioo i ono što nije popio!
Shutterstock/Alo! ilustracija J.V.


Sezona odmora u Grčkoj ove godine donela je neočekivane iznenađenje jednom našem sugrađaninu, Željku, koji je umesto očekivanih 34 evra, dobio račun od 46 evra. Situacija je postala još neobičnija kada je Željko detaljno pregledao račun i shvatio da su mu naplaćeni proizvodi koje nije ni naručio ni konzumirao.

Na računu je bilo evidentirano naručivanje jednog mohita po ceni od 12 evra, kao i dva kapućina po 6 evra, ukupno 12 evra, i jedan sok i ledeni čaj, svaki po 5 evra. Međutim, ukupna cena ovih proizvoda iznosila je 34 evra, što je dovelo do opravdanog pitanja - kako je ispalo 46 evra?

Račun u Grčkoj

Društvene mreže

 

 


Željko je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, gde je izazvao veliku pažnju korisnika. Mnogi su se našalili na račun konobara, sugerirajući da je Željku verovatno naplaćeno čak i ono što je stajalo na stolu, pa čak i pikseli.

Ovo nije jedini primer neočekivanih troškova u Grčkoj ove sezone. Pored visokih cena smeštaja, putarine su takođe porasle za 33 odsto na Egnatia Odos auto-putu kroz ovu zemlju. Korisnici sada plaćaju 0,04 evra umesto prethodnih 0,03 evra po kilometru, što će doneti značajan prihod grčkoj vladi od ugovora o koncesiji, prenosi grčki portal.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading