Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Potraga za nestalim Milanom Đorđevićem iz Niša i dalje traje, a prema rečima njegove majke Marice, Žandarmerija je ponovo pregledala teren koristeći termovizijske kamere, ali ni to nije pomoglo u pronalaženju njenog sina.

Neutešna majka još uvek nije izgubila nadu, verujući da je njen sin živ. Pretpostavlja da se možda sklonio u neki od manastira, ali zbog njihovih pravila tajnosti, ne može da potvrdi svoje sumnje.

- Policija je sve uradila, ispitala meštane u selu, rođake i prijatelje. Traže ga i po ovoj vrućini, a teren nije ni malo lak. Otac i brat su mu sve vreme gore, više ne znamo šta da radimo - kazala je majka nestalog Milana Đorđevića, prenosi Blic.

Nada se da je živ i da će se javiti. Apeluje na ljude, ako su ga negde videli, da jave.

- Samo Bog zna, ne znam šta je ovo, šta se desilo - govori neutešna Marica.

Prema njenim rečima, čudno je to što je novčanik ostavio kod kuće. Telefone je ostavio u kaseti, a osim telefona, u automobilu je ostavio i ručni sat.

Sat našle Milanove kolege u kolima

- Sat mu je bio u kolima. Našle su ga njegove kolege, a Milanova supruga je juče otišla da ga preuzme. Ne znam kako ga nisu našli kada su pregledali automobil - rekla je neutešna majka i dodala:

„Mi ne stajemo. Ne znam šta ćemo da radimo, ali ne stajemo dok ga ne pronađemo. Samo želimo da znamo da je živ i zdrav, pa neka je i otišao u neki manastir. Sumnjali smo u manastir u Veti, ali kažu da nije tamo. Kako da znamo da je to tačno? Oni ne smeju da ga odaju. Dobija novo ime, novo sve“, priča Marica.

Postoji mogućnost da je otišao prema Zaplanju.

- Od osmatračnice, gde je pas osetio njegov trag jer se tu zadržavao, jedan put vodi prema Zaplanju, a drugi prema manastiru Uspenije presvete Bogorodice u Veti - kazala je neutešna majka.

"Mnogo je žurio"

Prema rečima njenog supruga Slaviše, njihov automobil bio je parkiran kod kontejnera pored doma planinara, i to unatraške.

- Ne znam više šta da mislim. Da li je bio sam, da li ga je neko čekao gore. Mnogo je žurio. Bio je kod mene, a zatim je za dva sata bio na klinici zbog posla. Kamere su ga zabeležile u Studeni u 11:29. Zvao je snaju da ide po ćerku, a on za tu decu živi. Mali sinoć nije hteo da ide na rođendan, nije hteo na trening. Moj drugi sin ne sme da se pojavi jer smo mu rekli da se tata šetao u šumi, da se izgubio i da je čika otišao da ga traži - rekla je Marica i dodala da "ne zna kako je živa".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading