kuća
Foto: Printscreen/printscreen/halooglasi

Miloš je i danas u više navrata obišao starca, koji se od jutros nije osećao najbolje. Kako mediji prenose, obe porodice žive u zgradi u blizini OŠ "Milica Pavlović" u Čačku.

- Ekipa Hitne pomoći je u stanu pored pacijenta zatekla i dečaka, koji je i pozvao pomoć. Najpre su mislili da je u pitanju unuk, tek kasnije kada su saznali da je mladić komšija, koji nije želeo da napusti starca dok se ne uveri da je on dobro - rekli su Kuriru na Internom odeljenju Opšte bolnice u Čačku.

Kada su starca izneli iz stana, dečak je sa ekipom Hitne pomoći došao do bolnice.

Po prijemu na odeljenje starac je medicinski zbrinut, ali je dečak ostao da čeka u hodniku, javljao se na telefon svojim roditeljima i rodbini svog komšije koje je sve vreme obaveštavao šta se zbiva.

U bolnicu je došao u šorcu i papučama, upravo onako kako se zatekao kod kuće, ne sluteći da će deo dana provesti u čekaonici internog odeljenja.

Dok je čekao majku, dečak je sve vreme zvao druga Dušana, da javi profesoru praktične nastave da će on danas kasniti na prvi čas. Miloš je inače učenik prve godine Srednje mašinsko-saobraćajne škole" u Čačku.

Alo.rs/Kurir.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading