vozač
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Može biti frustrirajuće kada nešto na vašem automobilu prestane da radi, ali nema ničeg iritantnijeg nego kada ključ prekine sa radom. Ipak, postoji način da to rešite u samo nekoliko sekundi.

Kada vaš automobil prestane da radi zbog kvara ili kada vaš elektronski ključ prestane da radi zbog prazne baterije, to može biti jako frustrirajuće. Međutim, postoji jednostavan trik koji vam može pomoći da uđete u automobil bez potrebe za novom baterijom ili pozivanjem mehaničara.

Prema jednom korisniku TikToka, koji se potpisuje kao "master_driver666", možete ručno ući u svoj automobil ako se baterija vašeg elektronskog ključa isprazni. U nedavnom videu na TikToku, žena je pokušavala da otvori vrata svog automobila elektronskim ključem, ali nije uspela.

 

 

Tada je pronašla mali otvor ispod brave na vratima automobila i koristila je svoj ključ da ga otvori. To joj je omogućilo da ručno uđe u automobil.

Ovaj trik traje samo nekoliko sekundi i ne košta ništa. Video je postao viralan na TikToku, prikupivši mnogo lajkova i komentara.

Ako naiđete na isti problem, samo treba da pronađete urez za unos ključa ispod brave na vratima automobila i moći ćete da uđete unutra.

"Stvarno?! Nisam to znao, lepo!", piše jedan TikToker ispod videa koji su mnogi pohvalili.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading