kuća na prodaju
Foto: Printscreen/Printscreen

Kuću od 100 kvadrata u opštini Sečanj, na 12 ari placa Dragan oglasio je na prodaju po bagatelnoj ceni od 35.000 evra u jednoj grupi za prodaju jeftinih kuća na Fejsbuku.

Draganova jeftina kuća nalazi se, kako sam kaže, na 5 minuta peške od naselja tj. od pekare, mesare, kafića, škole, banke, pošte, marketa, hotela, restorana... Takođe 5 minuta hoda od kuće je i reka Tamiš.

kuća na prodaju

Printscreen

 

 

- Kuća je od tvrdog materijala, pod pločom nova strujna instalacija, trofazna struja, sve novo, spušteni plafon u svim sobama, novo kupatilo. Nova odrađena fasada, oko kuće su instalirane kamere, zidovi debljine 30 cm. Tako reći ključ u ruke, napisao je Dragan i dodao da cena kući iznosi 35.000 evra.

Dve različite pomoći države za kupovinu jeftinih kuća na selu

Inače, ukoliko ste zainteresovani za seoski biznis, odnosno da neku od ovakvih kuća renovirate, Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je nedavno javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu pomoći države za razvoj seoskog turizma, koji će biti otvoren do 15. aprila, saopštilo je ministarstvo, a to možete iskoristiti i za seoski biznis.

Sa druge strane, ako vam je namera da se preselite, od Ministarstva za brigu na selu možete da dobijete subvenciju od 10.000 evra. Koji su konkretni uslovi ovog programa pogledajte na linku ovde.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading