NEVEROVATNA PRIČA O DEČAKU HEROJU IZ GRAČANICE: Pobedio leukemiju, pa postao đak generacije
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Kenan Buljubašić iz Gračanice, BiH, prošao je kroz tešku borbu sa leukemijom, ali uprkos tome nije izgubio snagu, znanje i trud. Uspeo je da stekne titulu učenika generacije Osnovne škole "Hasan Kikić" u Gračanici, što je impresivan uspeh imajući u vidu njegovu borbu sa bolešću. Kenan je prošao transplantaciju koštane srži i uspešno pobedio leukemiju, što je velika pobeda kako za njega, tako i za celu zajednicu koja ga je podržavala.

 

 


Podrška Udruženja "Srce za decu obolelu od raka"

Iz Udruženja "Srce za decu obolelu od raka" istakli su da su ponosni na Kenana i sve što je postigao. Njegova borba i uspeh predstavljaju inspiraciju i nadu za sve druge mlade koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Kenanove pobede su inspiracija za sve članove udruženja i pokazuju koliko je važna podrška i vera u uspeh.

 

 

BONUS VIDEO

@alo_portal KRENULA SPASOVDANSKA LITIJA Grad Beograd slavi krsnu slavu, okupljen veliki broj građana uprkos kiši #spasovdanskalitija #beograd #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading