Plaža u Meksiku
Foto: EPA/Alonso Cupul

Iako su Srbi već uveliko krenuli na godišnje odmore, mnogi sugrađani složili su se da im se more u junu ipak ne dopada. Žustra rasprava nastala je na društvenoj mreži "X", a pored ljubitelja odmora van sezone našlo se i nekoliko građana koji su se vratili sa letovanja razočarani.

- More u junu je sr**e! Sezona je sezona, ali ako voliš da nema gužve septembar je ok. Ali jun sr**e - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže koja je pokrenula opširnu raspravu.

Komentari su se samo nizali i našao se veliki broj ljudi koji su se složili sa njom. Srbima uglavnom smeta temperatura mora, česte promene vremena i nećete verovati - kosilice!

- Pa da, treba vremena da se zagreje more, uopšte nije za kupanje u junu, pogotovo što je ove godine proleće bilo prilično hladno - napisala je jedna korisnica ove mreže.Ipak, devojka koja trenutno boravi u Grčkoj odgovorila joj je da ne može da živi od zvuka kosilica.

- Ma i to, nego se vlasnici apartmana nisu spremili za sezonu. Jedan brusi, drugi kosi, treći čuka neku banderu za rasvetu. Komunalno ceo dan uređuje... Došla sam na letovanje na gradilište - napisala je ona i dodala:

- More je odlično! Kosilice i čekići mi smetaju, jer vlasnici apartmana još nisu sve sredili za goste. Kosilice, kosilice, kosilice. Još su i u centru radovi od strane komunalnog isto na održavanju zelenih površina. U sezoni toga nema... Poludeću - navodi devojka koja se potpisuje kao "Optimistkinja".

 

 

Ipak, iako joj kosilice smetaju, kaže da je temperatura mora u Grčkoj trenutno prijatna.

- More savršeno. Malo hladno kao što volim, ali od ovih što kose ću da izludim. U sezoni nikad nisam videla kosilicu, sad kao da je ne gase. Plus što lupaju - piše ova devojka.

Ipak, bilo je i onih kojima kosilice nisu problem van sezone, ali hladna voda i te kako jeste.

- Jednom sam otišla u junu na more i nikad više! Više vremena sam provela u sobi nego napolju jer je stalno pljuštala kiša, a kad stane, more je bilo ledeno. Jednom godišnje mi je odmor i hoću normalno da ga provedem - piše "Lacrimosa".

Kako se "Optimistkinja" požalila da je u Grčkoj trenutno haos zbog pripremanja za sezonu, javili su se i Srbi sa drugih omiljenih letovališta koji tvrde da im odmor protiče "savršeno".

- Ja sam u Crnoj Gori na moru od juče i predivno je. Velika promena iz zagušljivog i pretoplog Beograda i okoline sa dosta vlage u vazduhu se stigne u Podgoricu. Sa mog balkona slušam talase i uživam u lepoti brda, zelenila i mora. Neprocenjivo - navodi Maja Petrović.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Gulio

13.06.2024 11:49

Da Bog da da imaš plac od 20 ari, pa bih te pitao smeta li ti kosilica, stvorenje razmaženo