Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša koji je nestao u ponedeljak uveče na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niša, nastavljena je i danas.

U potrazi učestvuju pripadnici policije, GSS (Gorske službe spasavanja), rođaci, prijatelji i meštani Gornje studene koji su pretraživali širi prostor Suve planine od Planinarskog doma na Bojaninim vodama gde je pronađen Milanov službeni automobil marke "škoda", ali od njega i dalje ni traga ni glasa.

Milan je poslednju poruku poslao supruzi u ponedeljak u prepodnevnim časovima i javio joj je da zbog obaveza na poslu ne može da stigne da dođe po decu. Zamolio ju je da ih ona uzme, što nije bilo neuobičajeno. Nakon toga viđen je u odelu i salonskim cipelama jer se vraćao sa posla.

"Nastavljena je potraga jutros od 8 časova. Teren je baš nepristupačan jer je trava dosta visoka. Valjda će da ga nađu danas. Ja sam se iskreno nadala da će i juče da ga nađu.

Mlad je, zdrav je, sportski je tip čoveka, i rekreativno se bavi planinarstvom . Nadamo se da će da ga nađu uskoro, malo nam je problem što to već traje dva dana jer ako se negde povredio, već je dva dana na istom mestu.

U šoku smo jer je on totalno odgovoran čovek, nije neko ko može tako nešto da uradi. On je završio stomatologiju ali radi u farmaceutskoj firmi dugi niz godina.

Totalno ozbiljna osoba. I kada smo prijavili policiji mi smo insistirali na tome, predočili smo im da je ozbiljan čovek, da ne može da nestane iz čista mira. I hvala policiji, iste večeri su izašli na teren i počeli da ga traže", rekla je Maja Mihajlović, ujna nestalog Milana, a porodica sumnja da je on negde pao i da pomoć ne može da dozove jer su mu telefoni ostali u kolima.

Auto pregledali forenzičari

Milanov službeni automobil je bio zaključan a juče su ga forenzički pregledali policajci I nakon toga ga odvezli. Milan je iz automobila izašao bez telefona - u automobile su ostala oba aparata – I privatni I službeni. Porodica apeluje da ako ga je neko video, javi policiji.

-Svi koji idu na Bojanine vode idu pre podne, da bi se vratili dok je dan. Niko ne ide noću tamo. On je poslednji put viđen u 18.30 časova a u 20.30 časova već pada mrak. Nemoguće je da ga baš niko nije video. Ja se nadam da će neko da nam nešto javi ako ga je video, ali niko nam ništa za sada ne javlja – kaže Maja.

Alo.rs/Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading