matura
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Nedavno je jedan snimak velike mature iz gradića Štimlje na jugu tzv. Kosova i Metohije postao ekstremno popularan na Fejsbuku - pregledan je preko 2, 5 miliona puta, a preko 2.000 ljudi uključilo se u diskusiju o tome da li su modna izdanja maturantkinja primerena ili nisu.

 

 

Maturantkinje su uglavnom birale dugačke, izrazito glamurozne toalete sa šljokicama, ščicevima, dodatkom perja i perlica, od satena ili tila, a mnoge su rešile da pokažu i dekolte.

Jedna 18-godišnjakinja se posebno istakla zbog neverovatnog detalja koji je definitivno ukrao šou na ovoj maturi u Štimlju. Naime, crnokosa, kovrdžava devojka na početku snimka predvodi defile maturanata u pripijenoj crvenoj haljini sa povećim dekolteom, dok joj se oko vrata preko grudi pa do struka proteže zmija!

 

 

Reč je o, srećom, veštačkoj zmiji napravljenoj od zlatnih cirkona, a dodate su joj i oči od samragdnih kristala, pa čak i jezik koji palaca! Devojka je izdanje upotpunila crvenom pismo tašnicom i sandalama u boji kože sa ogromnim potpeticama. Smeo i neočekivan potez, nema šta!

"Postali smo glupi i nepismeni", "Ovako se samo u noćni klub ide", "Dobri i obrazovani đaci se ovako ne bi oblačili, zato sam ubeđen da ove devojke ne znaju ni da čitaju ni da pišu", "Kakva je ovo izopačena odeća", "Totalna propast", "Ovo je za plakanje naglas, današnje generacije su siromašne - ne pridaju značaj učenju i znanju, ali pridaju izgledu", " U dubokom dekolteu sakrila debelu anakondu" "Moda je postala odvratna pojava i pretvara se u ludilo", samo su neki u moru komentara ispod gorepomenutog snimka sa mature u Štimlju.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading