Napad na policiju
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Nesvakidašnji slučaj zabeležila je jedna nadzorna kamera u Kvinsu u Njujorku - vidno revoltirani mladić napao je radnika biciklističke radnje i udario ga kacigom po glavi, a onda je kolega napadnutog izleteo iz objekta i izbo ga nožem. Ali, slučaj se nije na tome završio, javlja New York Post.

Tuča je počela u ponedeljak neposredno pre 13 časova kada je 35-godišnji muškarac pobesneo ispred radnje Fly E-Bike na 42. ulici blizu Brodveja u Astoriji, saopštile su vlasti.

Snimak koji je nabavio New York Post zabeležio je trenutak kada je nasilnik — koji je izgleda vikao na 28-godišnjeg radnika — iznenada ga udario kacigom po glavi.

Sekundu kasnije, drugi muškarac je istrčao iz radnje i jurio napadača na ulicu, pokazuje video.

Neko iz radnje je izbo napadača u stomak, saopštila je policija. Nije odmah bilo jasno da li je to čovek koji se vidi kako trči za njim.

Uprkos ranjavanju, napadač je zatim viđen na snimku kako udara kacigom u prozor radnje.

Policija je stigla na lice mesta i pokušala da stavi lisice neuračunljivom čoveku, ali je on tada ugrizao jednog policajca za ruku, saopštile su vlasti.

Kako navodi New York Post, policajci su imali teškoće da ga nateraju da stavi ruke iza leđa. Borba se završila rvanjem na ulici.

Ranjenog muškarca su odveli u bolnicu, a saopšteno je da je bio u stabilnom stanju.

Protiv njega se očekuju optužbe.

Policajac je takođe odveden u bolnicu zbog povrede, rekli su iz policije.

Muškarac koji je izbo prvog napadača nije suočen s optužbama do ponedeljka uveče.

Nije jasno da li je on takođe zaposlen u radnji ili je bio kupac koji je intervenisao, saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

@alo_portal OVAKO SADA IZGLEDA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE Pognuo je glavu, danas će reći gde je telo? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #dankailic #danka ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading