Zmije u veš mašini
Foto: Printscreen/Instagram: udruzenje_poskok

Hvatač zmija iz Vladičinog Hana Vladica Stanković ovih dana ima pune ruke posla, budući da je prethodnih dana veći broj građana Srbije prijavio nadležnim službama pojavu zmija kako na ulici, tako i u svojim dvorištima, zgradama, pa čak i unutar kuća. Ulaze i u motore automobila, bankomate...

Sada je objavio novi video snimak koji je napravljen kod Vranja, a na kome se vidi kako su ni manje ni više dve zmije ušle u veš mašinu u jednoj porodičnoj kući.

 

 

Čini se da je za njega intervencija bila veoma laka jer je zalutale zmije odmah pronašao i golim rukama izvukao iz veš mašine.

- I one žele da se kupaju i peru veš - našalio se Vladica.

Veterina Beograd često prima pozive građana kada u proleće počne aktivan period zmija i temperatura pređe 19 ili 20 stepeni, pa sve do oktobra kada odlaze u hibernaciju.

Iz ove ustanove kažu da građane centra Beograda ne treba da čudi prisustvo zmija, jer se centar „naslanja“ na reke, pa im je prirodno stanište veoma blizu. Dodaju da se na Dorćolu, koji je na reci, nalazi mnogo starih zgrada sa vlažnim podrumima, u kojima je dosta glodara, što je odlično mesto i za zmije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading