Beograd
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedan Bugarin javno je izrazio svoje oduševljenje Srbijom i srpskim narodom.

On je u anonimnoj objavi "Impresioniran Srbijom" na Reditu objasnio da je sve što je video u Beogradu i Novom Sadu bilo impresivno - što, otkriva nije baš u potpunosti očekivao.

 

 

Veliki broj ljudi iz Srbije mu se na ovoj objavi zahvalilo, a kako je došao za nedavno održan koncert nemačkog benda Ramštajn, ispod objave našli su se i neki duhoviti komentari.

"Kako si bio tamo zbog koncerta Ramštajna bilo bi loše da se nisi osećao kao kod kuće, jer ako ćemo realno, svaki Bugarin je tada bio u Beogradu", "Na kitarata Vasko Žabata", "Hvala Vama Vasko Žabata, sada nam odsviraj nešto na tvojoj gitari", "Hvala ti na komplimentima, dođi nam opet", "Hvala ti puno na iskrenoj objavi! Mi Srbi smo veoma gostoljubivi narod, suprotno agendi koja nam se 'lepi'", pisali su mu oni.

Na pitanje jednog Srbina zašto nije očekivao isto pre dolaska u Srbiju, turista iz Bugarske je odgovorio:

"Mislio sam da je priča da Srbi mrze Bugare istinita, da više volite da pričate sa nama na engleskom nego na bugarskom. Da vam je loša infrastruktura jer niste u EU i slično. Ali sam se lično uverio da je to bilo pogrešno uverenje", prenosi Blic.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading