račun
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Za početak, Bojan i njegova supruga su se zagrejali sa jednom kafom koja košta 160 dinara i dunjevačom po ceni od 120 dinara.

Što se salata tiče, izabrali su urnebes, koji košta 320 dinara, kao i moravsku salatu po istoj ceni. Za kilogram sukane pite platili su 700 dinara.

Teleća glava ih je koštala 500 dinara, dok su za specijalitet brkin ćevap (5 komada – 450 grama) izdvojili 400 dinara. Na kraju su to zalili sa pola litra Rozea, što ih je koštalo 350 dinara.

"Živimo u Beogradu, i nema šanse da u bilo kom restoranu prođete ovako. U prestonici je ručak za dvoje nezamisliv bez 4.000 dinara. U Beogradu je čaša najlošijeg vina 350 dinara, a ovde dobijete pola litre," kaže Bojan i dodaje: "Rekao bih da nas u glavnom gradu baš deru".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading