dečko daje savete za muvanje devojaka
Foto: Printscreen/Printscreen/TikTok/boljidejtovi

Jedan momak iz Srbije na društvenim mrežama daje savete muškarcima kako da budu sigurniji u sebe i kako da priđu devojci.

Međutim, koliko smo otuđeni i koliko je u današnje vreme teško uspostaviti komunikaciju na pravi način, možda najbolje dokazuje to da su mnogi muškarci umesto da primene savete, nesrećnog momka napali u komentarima!

@bolji.dejtovi Hoćeš da prestaneš da se oslanjaš na dejting aplikacije, izgradiš samopouzdanje za prilazak devojkama uživo i imaš bolje dejtove? Javi se u DM za mentorstvo 1 na 1 i za besplatnu inicijalnu Zoom konsultaciju. #upoznavanje #devojke #boljidejtovi #datingcoach ♬ original sound - Bolji Dejtovi

- Kada devojka onako nastavlja da gleda i pogledava u tebe, ona želi da joj priđeš. Evo, šta ćeš da uradiš. Prići ćeš joj i reći ovo: "Hej, ćao" (pauza dok te ne pogleda). Video sam te odande i hteo sam da priđem i javim ti se. Tu zaćuti, diši polako i sačekaj njenu reakciju. Onda se predstavi i prosto je pitaj neka pitanja o njenom danu. Zapamti, ona želi da joj priđeš. Nemoj da prekomplikuješ. Samo uradi to! - naveo je muškarac koji je postao viralan, prenosi Kurir.

Međutim, mnogi su pronašli da je smešno to što momak koristi termin "pogledava", pa su ga prozivali zbog toga.

- Jednom, isto tako, devojka stoji, gleda u mene, pa "pogledava" me, pa šetka gore-dole, ja se nasmešim, i - ona dođe i donese mi račun!

Drugi su pak kritikovali današnje devojke, objasnivši da su toliko nepristupačne da bi udvarače, da mogu, izudarale metlom.

- Što se mene tiče, nijedna ne želi da joj priđem - zavapio je jedan sugrađanin, na šta je dobio realan odgovor u kojem se možda i krije srž celog problema:

- Jesi li probao, rode moj? - bilo je pravo pitanje jer mnogi mladi koji se danas žale da je teško naći partnera zapravao su najčešće i odustali od pokušavanja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading