grčka plaža
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Cene letovanja za početak juna 2024. godine nisu značajno skočile u odnosu na prošlu godinu. Evo kakve su cene letovanja za početak juna 2024, ako upravo planirate godišnji odmor.

Ako je Halkidiki vaš izbor, letovanje početkom juna možete da bukirate za manje od 400 evra po osobi, uz jedno dete do 14. godine gratis! U pitanju je polupansion i deset noćenja u smeštaju sa tri zvezdice, u mestu Polihrono.

Letovanje na koje biste krenuli autobusom 8. juna, i ostali do 15. juna, u mestu Nikiti na Sitoniji "izašlo" bi vas 379 evra po osobi. Takođe je u pitanju smeštaj sa tri zvezdice.

Ako idete sopstvenim prevozom, možete da letujete sredinom juna 2024. godine za manje od 500 evra. Na Skijatosu je prosečna cena najma smeštaja za deset dana između 450 i 490 evra, ako biste krenuli oko 10. juna.

A ubedljivo najjeftiniji aranžman koji smo našli podrazumeva let avionom 11. juna, uz deset noćenja na Skijatosu, za samo 449 evra po osobi.

Cene letovanja u junu 2024. godine kreću se malo iznad 500 evra kada je Turska u pitanju. Na sajtovima beogradskih turističkih agencija možete pronaći sledeće aranžmane.

Antalija, polazak 8. juna 2024. godine avionom - platićete 557 evra za šest noćenja u ovom turskom letovalištu.

Bodrum, polazak 9. juna avionom - ovo letovanje košta 580 evra i podrazumeva sedam noćenja. Ista je cena i za letovanje u Marmarisu, za šest noći, ali je u pitanju samo boravak bez prevoza.

Dalaman, polazak 14. juna, takođe avionom - ostaćete na moru u Turskoj osam dana, a koštaće vas oko 560 evra.

Za one sa dubljim džepom, all inclusive letovanje u Turskoj početkom juna 2024. godine koštaće oko 800 evra, u resortu sa pet zvezdica. U pitanju je šest noćenja.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading