Pas
Foto: Alo/Foto: Alo/Shutterstock

Psi lutalice izujedali su večeras dve žene u Leskovcu u Ulici Gavrila Principa. Obe se trenutno nalaze u Hitnoj pomoći gde čekaju da im se saniraju rane.

Sedamdesetdevetogodišnja Ljubinka Jović zadobila je više ujeda u predelu ruku i nogu.

- U pomoć su joj pritekle radnice iz obližnje apoteke, dok je nisu odgrizli nogu. Ovo je strašno! Ja od tih pasa ne mogu ni na posao da odem pešaka. Stalno su tu. Jedno žuto veliko i još nekoliko oko njega. Inače, ovo nije prvi put da taj pas ujeda ljude. Prijavljivali smo, i nikom ništa - priča za Rešetku Ljubinkin sin Miodrag, koji je i odvezao do Hitne pomoći.

Nekoliko minuta nakon ovog kidisanja izujedana je na istom mestu i od strane istih pasa pedesetdvogodišnja Ivana Radovanović.

- Upravo su mi rekli da su vas pozvali, pa i ja sam odlučila da se javim. Ovome mora da se stane na put pre nego što raskomadaju neko dete iz ulice. Verujte, ja sam na Hitnoj sa poderanim i krvavim farmerkama - vidno potrešeno nam govori ova žena koja kaže da je upravo taj žuti pas izujedao po nogama i prstima ruke dok je pokušala da se odbrani od njega.

Ovi žitelji radničkog naselja tvrde da se veliki čopor pasa lutalica nalazi zapravo svakodnevno iza kompleksa "Vodovoda"  i da su često agresivni.

Kako su rekli, i novinari Rešetke su pokušali da večeras dobiju direktora leskovačkog "Komunalca" Vladimira Sinadinovića, koje gazduje Zoo higijenom u ovom gradu, te da ga zamole da na lice mesta pošalje ekipu šintarske službe, ali on nije odgovarao pozive novinara Rešetke.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading