Nenad Mosić
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Nenad Mosić nije izdvojen slučaj u Srbiji i regionu kada je u pitanju "kupovina" domaćica u Albaniji jer ih malo ima u Srbiji koje pristaju da žive na selu. Poslednjih godina smo svedoci forsiranja priče da je u redu biti sam, neudat i neoženjen. Međutim, neki naši momci žele da se skrase i steknu porodicu.

Među njima je i Nenad Mosić (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi mladu iz Albanije što je naišlo na velike simpatije, a glavni akter istakao je da u Srbiji vlada “nestašica domaćica”.

Za cenu nije želeo ni da pita, samo je hteo da osnuje porodicu, i započne novi život uz bračnu saputnicu.

 

 

Neki su ga podržavali, neki baš i ne, ali on ne haje jer je izgleda našao mladu, i to iz Beograda.

Posle nekoliko dana od objave, Nenad kaže da je izgleda uspeo da nađe ljubav.

– Mnogo devojaka mi se javilo. Moram da kažem da mi se javila jedna devojka iz Beograda, jako mi se sviđa i čekao sam pravu, mislim da je to ona.

Treba da se vidimo, upoznamo i razgovaramo, a onda ćemo videti šta će biti… Mislim da je ona prava, njena lepota me očarala – kaže Nenad za Telegraf.

Podsetimo, Nenad je ispričao da iza sebe ima brak i sina.

– Razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – kaže nam Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

– Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu.

Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – ispričao je Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

Još uvek nije poznato da li je ostao sa tom "pravom" ili je još uvek čeka.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading