Tržni centar
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama pojavilo se upozorenje na manijaka koji se krije u ženskom toaletu u jednom beogradskom tržnom centru.

Manijak se krije i vreba devojke, a onda krišom provlači telefon i snima ih.

- U ženskom toaletu otkrivena je muška osoba koja čeka u kabini i snima žene i devojke u kabini pored tako što provlači telefon ispod kabine. Juče je moja devojka ušla u toalet, u prvu slobodnu kabinu. Nakon nekoliko minuta je iz kabine pored (koja je bila već zauzeta kada je ona ušla) neko provukao ruku i snimao telefonom - navodi se u upozorenju koje je objavljeno na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Momak koji je napisao upozorenje dodao je da je njegova devojka tada viknula.

- Kad je viknula iz susedne kabine je istrčao momak starosti 25-30 godina, visine 185+ cm, kratke plave kose i nosio je zelenu jaknu i farmerice. Postoje dve kamere koje pokrivaju taj prostor, ali nam nije dozvoljeno da ih vidimo - dodaje se.

Navodi se i da je taj toalet na savršenom mestu da se iz njega pobegne direktno na otvoreni parking i tako ne bude uhvaćen.

- Sumnjamo da postoji mogućnost da je pedofil u pitanju koji ima slike i snimke maloletnih devojčica koje sigurno posećuju taj WC. Slučaj je prijavljen i policiji - napominje se u upozorenju.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading