NESTAO SRBIN, SVI TRAŽE OVOG ČOVEKA! Sonja digla celu državu na noge - a sve to zbog PORODIČNOG ZEMLJIŠTA!
Foto: Shutterstock

U objavi koja je ubrzo postala viralna, navela je i njegovo rodno mesto, ime oca, kao i detalje koji bi olakšali potragu za Stanislavom.

Srpkinja koja živi i radi u Grčkoj objavila je unutar jedne od fejsbuk grupa posvećenih dijaspori objavu u kojoj traga za Srbinom koji godinama živi i radi u Americi.

Sanja M. oglasila se unutar Fejsbuk grupe "Srbi u Americi" sa molbom da joj se jave svi oni koji poznaju Milenković Stanislava, a koji po njenim rečima, živi i radi u Klivlendu u Americi. Kako je navela u svojoj objavi, traži ga zbog zemljišta na kojem je Stanislav suvlasnik zajedno sa njenim ocem.

U objavi koja je ubrzo postala viralna, navela je i njegovo rodno mesto, ime oca, kao i detalje koji bi olakšali potragu za Stanislavom.

- Dragi Srbi u Americi, dobila sam zadatak da pronađem osobu porekla iz Srbije, opština Despotovac, selo Stenjevac. Ime čoveka je Milenović Stanislav. Otac Svetozar. Gospodin je davno napustio rodno mesto i otišao u Ameriku. Informaciju koju smo dobili jeste da živi u Klivendu. Ako neko Ima ikakve informacije tog čoveka neka mi se javi u inbox. Radi se o zemljištu koje se deli sa mojim ocem, a za koje ja mislim da taj čovek i ne zna da postoji. Jer kako selo kaže da taj čovek nije dolazio od kad je napustio. Unapred hvala - napisala je ona na kraju svoje objave.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading