MUŠKARAC NOKAUTIRAO DETE U BLOKOVIMA! Čuli su se samo dečji VRISAK I PLAČ (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Tokom protekle nedelje, odrastao čovek nokautirao je, kako se tvrdi u objavi na društvenim mrežama, dečaka od 13 godina. Prema navodima očevidaca, sve se odigralo u Bloku 38 na Novom Beogradu.

Naime, dete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio ženu i njeno dete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala, tvrdi se u objavi na serbialive_beograd.

Tada se, kako se navodi dalje, "suprug žene zatrčao i punom pesnicom udario dete na biciklu", a potom je nasrnuo i na čoveka koji je prišao da ga odvoji od nesrećnog deteta, navodi se.

- Prošle nedelje se u Bloku 38 desilo nešto civilizacijski ponižavajuće. Dete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio zenu i njeno dete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala. Na tu situaciju, suprug zene se zatrčao i punom pesnicom udario dete biciklistu. Odrastao čovek je nokautirao dete od 13 godina! Pred velikim brojem očevidaca. Potom je nasrnuo na čoveka koji je prišao da ga smiri i odvoji od nesrećnog deteta. Snimak je iz daljine, ali je autentičan snimak događaja - navodi se u objavi serbialive_beograd.
 

 

 

Uznemirujući snimak

Snimak je uznemirujući iako je nastao iz daljine i ne može precizno da se utvrdi šta se tačno dešava, ali se čuje vrištanje, reklo bi se žene, vikanje muškarca i plač deteta.

Za sada nije poznato da li je incident prijavljen policiji.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading