nevreme
Foto: Alo/Instagram/192.rs

Kako se može videti na snimku, ne vidi se prst pred okom duž puta Kula - Ruski Krstur, vide se samo obrisi automobila unutar prašinske oluje koja je stigla sa nevremenom u Srbiji.

Prašinska oluja u Vojvodini

- Ovakvo je stanje na severozapadu Vojvodine! Prašinska oluja, izolovane oluje sa pljuskovima, grmljavinom i olujnim vetrom. Olujni, izolovano orkanski, vetar podiže prašinu i smanjuje vidljivost na 0 metara, prema izveštajima, u delovima Vojvodine - stoji u objavi na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Podsećamo, nešto posle 15 časova u Beogradu je počeo da duva vetar, sunca nema, prilično se smračilo i već se oseća da je hladnije nego što je bilo danas.

- Upravo kreće nevreme u Beogradu, tako da od ovog trenutka imaćemo pad temperature sve do ujutro, na do 7, 8 sati kada će temperatura pasti za jedno 20 stepeni u odnosu na ovo vreme sada. Sada je otprilike 27 stepeni, ujutro kad se budemo probudili biće 7, 8 stepeni u Beogradu - rekao je upravo naš čuveni klimatolog profesor dr Vladimir Đurđević.

Najavljivana kiša koja nosi saharski pesak, takozvana "prljava kiša", pala je u Nišu. Iako je kiša jedva nakvasila tlo, ostala je i te kako vidljiva na automobilima.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading