žena
Foto: Shutterstock

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva, zatekla je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo - zadavivši se čepom od Koka Kole, u utorak 9. aprila , kao i da je dete sahranjeno sutradan. 

Žena nije mogla da progovori od stresa, ne može da veruje da je neko takvu monstruoznu laž mogao da plasira medijima, piše Informer.

- Evo i sada sam pod visokim pritiskom. Popila sam tablete. Ne mogu da verujem šta mogu bolesni umovi da prirede. Mislim da je to krenulo od njegovih bioloških roditelja, a zbog čega ne mogu i dalje da shvatim. Komšije nisu smele da mi kažu jer dete i ja smo ovde sami. On mi je sve. Suprug je preminuo, a moja deca su već odrasli ljudi. Sin je u inostranstvu, a ćerka u Beogradu. Ona se takođe potresla. Odmah je išla u policiju da slučaj prijavi, jer su pojedini mediji ovu užasnu vest preneli. Zamislite, detetov teča je zvao i rekao da je otac izjavio da je bio sa majkom na sahrani - priča vidno uznemirena priča starateljka malenog A.J.

- Biološki roditelji malenog A. J.  sa još petoro dece živeli su u selu Neresnica, odakle potiče dečakov otac, a potom se preselili u Požarevac, odakle je majka. Veoma su čudni i lošeg materjalnog satatusa. Hraniteljaka iz Voluje malenog A.J . je uzela na staranje kada je imao svega godinu dana. Kako kaže, bio je bolešljiva beba. Ležao je na "Institutu za majku i dete" u Beogradu, na odeljenju za hematologiju i onkologiju jer je iz "Požarevačke opšte bolnice" upućen sa hemoglobinom koji je bio samo 59 . Nakon toga, u naredne dve tri godine, bila je prava borba izvući ga, oporaviti - kako drhtavim glasom priča hraniteljka malenog A. J.  da više ne pamti kada je bio bolestan. Živahan je i hiperaktivan, hvala Bogu zdav i presladak - priča u dahu i nastavlja: 

- Zove me mama i moja deca ga toliko vole,  kao da je njihov najrođeniji. Ne mogu da zamislim da mu se išta dogodi, a kamoli ovako nešto. Njegova majka je prosila sa njim kada sam ga uzela od godinu dana. Vrlo retko su ga posećivali, iako im niko nije zabranjivao. Tog dana kada su ovo plasirali, mi smo bili po uverenje o polasku u školu. Kakva Koka Kola, kakav čep. Ovih dana se nije ni zakašljao, ne znam šta im je bilo i gde su pronašli novinare. Sutra ću se obratiti Centru za socijalni rad u Kučevu i dati izjavu - završava hraniteljka. 

(Informer)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading