promo
Foto: Promo/Promo

Pogranična opština Bosilegrad nalazi se u krajnjem jugoistočnom delu Republike Srbije, u Pčinjskom okrugu ,uz bugarsko-makedonsku granicu.

U ovom delu Srbije kompanija Knez Petrol je izgradila nov, moderan maloprodajni Premium objekat, Bs Knez Petrol Bosilegrad,čija je ukupna vrednost investicije oko million eura .

Benziska stanica koja ima odlično opremljeno igralište za decu, šop, caffé i car-wash perionicu za automobile.

Pored ponude svih derivata, uključujući i aditivirana goriva nove generacije xenrgy dizel i xenergy bmb, asortiman konditorskih proizvoda je širok.

Benzisku stanicu Knez Petrol Bosilegrad svečano su otvorili gradonačelnik Bosilegrada Vladimir Zaharijev i predsednik kompanije Knez Petrol Srdjan Knežević.

Gradonačelnik Bosilegrada Vladimir Zaharijev pohvalio je humanost kompanije na delu i poželo uspeh u poslovanju .

Pohvalio je investiciju koja dolazi iz privatnog sektora Kompaniju Knez Petrol ,koja je došla da se ponaša domaćinski , zaposli ljude i napravi jednu svetsku investiciju naglasivši da je dan kada je Bosilegrad dobio modernu i opremljenu benzisku stnicu , dan za istoriju Bosilegrada.

Srdajan Knežević, predsednik kompanije Knez Petrol, zahvalio se gradonačelniku i gradjanima Bosilegrada na ukazanom poverenju, dobrošlici i Folklornom Ansablu Sportskog Saveza opštine Bosilegrad , koji je poklon Predsednika Opštine Bosilegrad kompaniji za dobrodošlicu.

Kopanija Knez Petrol je u ovaj grad došla raširenih ruku, da podrži razvoj opštine Bosilegrad .

Pokušali smo da se zahvalimo na gostoprimstvu ovim divnim ljudima. Pomogli smo više od trideset porodica kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija. Ukupna vrednost donacije je preko dva miliona dinara u robi.

Gradjanima Bosilegrada donirani su šporeti na drva, frižideri, veš mašine, električni šporeti.

Kompanija Knez Petrol organizovala je program animacije za najmladje sugradjane Bosilegrada kao i posluženje za ceo grad, više od 1000 gradjana Bosilegrada posluženo je ručkom, bikom na ražnju, prasićima i jagnjićima u organizaciji Kopmanije Knez Petrol da zajednički podele zadovoljstvo i radost povodom koraka u razvoju opštine Boilegrad.

Na benziskoj stanici u Bosilegradu tečni naftni gas će biti 30 dinara jeftiniji .

,,Odgovorno nastavljamo da ulažemo u modernizaciju, unapredjujemo ponudu roba i usluga ,društveno smo odgovorni, pružamo pomoć zajednici.

Poverenje i kvalitet su osnov i budućnost našeg poslovanja, osmesi ove dece, njihova budućnost I prosperitet su najveći uspeh, poručio je Srdjan Knežević, predsednik kompanije Knez Petrol.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading