Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

U desetoj epizodi 173. sezone igre "ko zna, zna" postavljeno je pitanje o opštini Lazarevac, koje ni jedan od takmičara nije uspeo tačno da odgovori. Stanovnici Lazarevca su se brzo oglasili na društvenoj mreži Iks, izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Na pitanje o najjužnijoj opštini Beograda koja počinje na slovo 'L', takmičari nisu znali da je odgovor Lazarevac, već su pomenuli Lapovo i Leštane.

Jedan od korisnika je izjavio: "Uvređen sam jer zahvaljujući uglju iz Lazarevca sija svaka druga sijalica u Srbiji. Hoću da se odvojimo od Beograda!" i dodao "Sen Trope".

 

 

Drugi komentari su bili u sličnom tonu, poput: "'Pravićete me od blata' - ugalj iz Lazarevca", "Stig'o Beograd do Lapova", "Meni je Lazarevac grad isto kao što Prokuplje nije Niš nego grad za sebe", "I ja sam uvređena što to spada pod Beograd", "Laponija", "Beograd je mnogo veliki, ne bi me čudilo da i Smederevo uđe u sastav Beograda jednog dana".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
boki

12.04.2024 07:40

To je signal za one koji pripremaju kviz slagalicu da sva pitanja budu u poznavanju Srbije a ne Amerike i stranih zemalja.Pokazalo se da dodu takmicari neznaju osnovne podatke o Srbiji i ujedno bi gradsni koji prate kviz ucili o svojoj zemlji jer i osnovci vrlo slabo poznaju istoriju geografiju kulturu Srbije