Škola
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Na zidovima oslikani murali, na stepenicama poruke, u kabinetima kreativna atmosfera. Učenici Gimnazije u Leskovcu oplemenjuju prostor u kome borave, ovaploćuju svoje ideje, spajaju lepo i korisno. Sada su angažovani na osmišljavanju i uređenju prostora za predstojeći Uskrs.

- Svakog meseca se trudimo da obeležimo bar jedan ili dva događaja, međunarodni dan, sve što je bitno i što treba da se vidi - kaže Nera Đokić Učenica četvrtog razreda Gimnazije Leskovac.

- Pre i posle nastave dolazimo ovde družimo se zanimljivo je trudimo se da što bolje izgleda - navodi Jelena Ćirić , učenica četvrtog razreda Gimanzije Leskovac.

Sve ovo učenici rade pod budnim okom profesora. Oni su tu da ih usmere i podrže.

- Pokazuje kako su naša deca kreativna kako naša deca imaju ideje uvek mogu da je sprovedu u delo realno da predstave i da budu zanimljive drugima - smatra Snežana Krstović Zdravković profesorka istorije.

A uz muziku je naravno sve lakše. U kabinetu muzičkog vaspitanja, uz velike hitove Aneta, Anastasija i Mina završavaju lik Fredija Merkjurija. Na zidu su već Bitlsi, Stonsi, Pink Flojd i naravno ABBA.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading