Snimak devojčice iz Beča
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, sprska policija je u noći između subote i nedelje dobila mejl iz Beča u kojem naš državljanin navodi da je video devojčicu koja podseća na nestalu Danku i opisuje scenu kojoj je prisustvovao.

- Oko 20 časova izašao sam sa metro stanice i ugledao sam dete koje se otima i viče. Prvo sam posmatrao, a zatim sam počeo da snimam. Sve se dešavalo na jednoj stanici tramvaja. Sa detetom su bile dve žene koje su međusobno pričale na rumunskom. Dozivale su dete nekim imenom, nisam razumeo kojim, ali se devojčica uopšte nije odazivala - naveo je u mejlu Srbin iz Beča koji je tada policiji u Beogradu poslao i snimak deteta.

Snimak devojčice iz Beča

Printscreen

 

 

Odmah je uspostavljena saradnja austrijske i srpske policije, a istraga je proširena.

Na snimku se vidi devojčica Dankinog uzrasta u belo-roze jaknici i cuclom u ustima, a pored nje je "najk" putna torba zeleno-plave boje.

Nestanak Danke Ilić je, da podsetimo, prijavljen u utorak 26. marta u 13.45 sati.

Devojčica je, prema rečima majke Ivane Ilić, nestala u momentu kad je ona otišla do automobila da trogodišnjem sinu da vodu. Od tog trenutka se Danki gubi svaki trag.

Na dan nestanka Danka je na sebi imala ljubičastu trenerku, maslinasto-zelenu jaknu i crne patike, a kosa joj je bila vezana u rep.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading