Danka Ilić
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Između ostalog, ona je u emisiji "Hit Tvit" govorila o daljoj istrazi, ali i analiziranju snimka koji je nastao u Beču, a na kom je, navodno, devojčica koja liči na nestalu devojčicu.

Bojana Otović Pjanović

TV Pink

 

- Raspisana je žuta poternica, saradnja sa Austrijom je na zavidnom nivou. Saradnja od vrha države, bila sam svedok komunikacije oko snimka otkako je došao u javnost. Radili smo, nisam gledala na sat, ali je bilo kasno u noć kada smo krenuli sa proveravanje svih činjenica - poručila je policijski major Bojana.

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

- A što se tiče zaključka, sigurna sam i u ovom trenutku da ćemo uraditi sve što je u našoj mogućnosti i više od toga. Moramo biti optimisti. Nastavljamo istragu ovde, bečka policija radi na identifikaciji i pronalasku, moramo dobiti zvaničnu potvrdu da li je to ta devojčica. Upoređivali smo parametre na osnovu snimka i moramo da uradimo podudarnost, što će pokazati dalji tok istrage - zaključila je Bojana.

Ona je govorila i o nejasnoćama u vezi sa majkom nestale Danke, Ivanom Ilić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading