radovi na putu
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Na putu Novi Sad-Rumenka, na nadvožnjaku prema Rumenci, danas će biti izvođeni radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na auto-putu E-80, Niš istok-Bela Palanka, tunel Bancarevo, 01. aprila, od 10.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u desnoj tunelskoj cevi, smer ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev.

Zbog tih radova 03. aprila, u od 09.00 do 17.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Sever-Sirig, ka Subotici, danas toko svetlog dela dana izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zauzeće vozne i zaustavne saobraćajne trake u zoni radova, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Takođe, na auto-putu E-75, petlja Orlovača-petlja Avala, od petlje Orlovača do mosta broj 15 (ispred tunela Straževica), ka Nišu, do 06. aprila do 16.00 časova u toku su radovi na nivelacionoj korekciji rigola. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading