danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako je ispričao bivši obaveštajac Božidar Spasić, od policije se ne može očekivati da reaguje drugačije nego što to već radi, jer postupaju prema svim pravilima. 

- Cela situacija očigledno nije čista, čim se ovoliko spekuliše, menjaju se iskazi, dolazi se do novih informacija. Dobro je da je trenutno istraga zatvorena, što mora tako i da ostane jer se ne zna gde je dete - kaže Spasić i objašnjava da je to važno jer ako je dete živo, a istraga bude otvoreno, ono se ugrožava, posebno ako je oteto. 

Boža Spasić

Foto: Alo!

 

On smatra da je ispitivanje terena obavljeno profesionalno, posebno imajući u vidu da su uključeni stručnjaci različitih profila i primenjena sva tehnička sredstva - kamere, dronovi, psi. 

Međutim, ono što Spasića zabrinjava su, kako kaže, "dvosmislene izjave majke koja se ponaša neshvatljivo". 

- Pre svega, čudno je to što je tog dana ona odvela dete u kuću u kojoj je njena majka umrla kada je ona bila dete tih godina. Dalje, ona je rekla da je izvela dete da se malo istrči, pa se pitam zašto baš tu. Onda, rekla je da se okrenula da detetu donese vodu i da je u tom trenutku ono nestalo, a kuća je bila zaključana. Odakle da donese vodu? I to je otvorilo sumnju, ali to su neslužbene izjave - kaže Spasić. 

Spasić smatra da svi uključeni u istragu moraju da daju sve od sebe, što već i čine, da se sve "reši do vikenda, kako ne bismo ušli u nerešivu fazu". 

Govoreći o komplikovanosti cele situacije, on smatra da je moguće da je u slučaj umešano mnogo više ljudi nego što se to trenutno zna i pretpostavlja. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beba

29.03.2024 18:55

Ovaj bas navalio na majku bez dokaza...

Mijodrag Stancic

29.03.2024 21:02

@Beba - Tu se krije istina saznaće se vrlo brzo