danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 

BLOG UŽIVO JE ZAVRŠEN

22.50 - Nelogičnosti oko nestanka male Danke, susedi progovorili o čudnom ponašanju

Više o tome pročitajte OVDE.

21.30 - Muškarci koji su tvrdili da znaju gde je Danka (2) pušteni da se brane sa slobode

Više o tome pročitajte OVDE.

20.50 - Policija razmatra da Borskog jezera!

Više o tome pročitajte OVDE.

20.38 - Evo zašto policija svaki dan ispituje Dankinu majku

Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), devojčice kojoj se svaki trag izgubio pre 4 dana u dvorištu pojate u Banjskom polju, saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga

Više o tome pročitajte OVDE.

20.15 - Oglasio se otac Danke Ilić

Miloš ilić, otac nestale devojčice Danke Ilić (2) iz Bora za kojom se traga od utorka oglasio se pre sat vremena na društvenoj mreži Instagram.

Više o tome pročitajte OVDE.

19.30 - Šta se dešava kod kuće male Danke? Alo! u Banjskom polju (VIDEO)

Od odlaska bagera, na lice mesta stigla su dva policijska vozila pod rotacijom iz kojih je izašlo 10-ak policajaca koji su se uputili ka kući gde je nestala mala Danka, a nakon toga prošli su i vatrogasci spasioci u vozilu pod rotacijom. 

Više o tome pročitajte OVDE.

16:20 - Osobe iz BiH koje su tražile novac za informacije o Danki puštene na slobodu

Tri osobe koje su u četvrtak uhapšene u BiH zbog objava na društvenim mrežama da su navodno povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić (2), puštene su da se brane sa slobode.

15:40 - Priveden policajac

Priveden je policajac iz policijske uprave Bor zbog odavanja informacija iz istrage o nestanku male Danke Ilić (2). Pao je na poligrafu.

15:20 - MUP objavio slike iz tunela

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina pri Sektoru MUP-a za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, od ranih jutarnjih časova su detaljno pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila, objavio je MUP Srbije na svojoj Instagram stranici.

 

 

14.40 - Dankin deda došao do kuće

Kako javlja naš novinar, u selo, kod mesta gde je nestala Danka došao je njen deka, odnosno otac njene majke i okupljenim novinarima rekao: "Nadam se da će se sve ovo završtiti danas".

PU Bor

Dejan Briza

 

 

14.25 - Vatrogasci ponovo pred kućom

Ispred kuće u Banjskom polju ponovo je došlo vozilo vatrogasne službe, kao i dve bela džipa pod rotacijama, javlja naš reporter sa lica mesta.

14.00 - Brisane poruke iz telefona?

Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na veštačenje nakon što je devojčica nestala.

Beogradski mediji prenose nezvanične informacije da je majka dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala mnogo poruka i poziva.

13.00 - Otac prošao poligraf

Otac Danke Ilić prošao je poligrafsko ispitivanje, saznaje Alo. Roditelji Danke Ilić juče su više od osam sati bili u policiji gde su ispitivani o nestanku njihove ćerke. Kući su se vratili kasno uveče.

Danka Ilić

Foto: Dejan Briza

 

 

12.35 - Majka ponovo u policiji

Inspektori ponovo sa majkom Danke Ilić obavljaju razgovor u vezi navoda koje je izjavila oko nestanka njene ćerke.

11.50 - Roditelji Danke Ilić stigli kući

Roditelji Danke Ilić stigli su kući kasno sinoć. Oni su više od osam sati saslušavani u policiji u vezi sa nestankom njihove ćerke.

10.55 - Pretraga kuće

U toku je pretraga kuće i septičke jame. Policija ponovo vrši pregled pojedinih kuća, kao i tavana.

 

10.20 - Izveštaj iz Banjskog polja

Reporter Alo-a nalazi se u Banjskom polju gde je u toku nastavak pretrage terena. Ovo su ključne informacije sa lica mesta.

10.02 - Marica i vatrogasci pred kućom

Ispred kuće je stigla i policijska marica, kao i vozilo vatrogasaca. Ubzo nakon njih stigao je još jedan tim vatrogasaca spasioca.

10.00 - Stigao ministar Gašić

Ispred kuće u Banjskom polju, gde je u toku pretraga, stigao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. Kako javlja našreporter, radovi su zaustavljeni.

Kako je rekao, došao je da obiđe pretragu terena.

09.20 - Zigi u potrazi za Dankom

Sa timovima spasioca iz Beograda i Novog Sada stigao je i specijalno obučeni pa, Zigi, koji je učestvovao i u spasavanju ljudi posle razornog zemljotresa u Turskoj.

danka ilić

Foto: MUP Srbije

 

 

09.12 - Kamioni izbacuju otpad

Nastavlja se akcija raščišćavanja otpada oko kuće u Banjskom polju gde je navodno nestala Danka Ilić. Više bagera čisti teren, dok spasioci pretražuju svaki deo dvorišta.

Danka Ilić

Foto: Dejan Briza

 

 

08.30 - Inspektori stigli ispred kuće

Buldožer je upravo ušao u dvorište, dok je ispred kuće stiglo više automobila sa, kako se pretpostavlja, inspektorima, javlja naš reporter.

08.15 - Spasioci ušli u tunele

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, spasilački timovi spustili su se u famozne tunele koji su otkriveni u neposrednoj blizini pojate.

Oni premanezvaničnim informacijama proveravaju tunele, ne bi li se isključila mogućnost da je Danka na neki način tamo završila.

Na lice mesta je upravo stigao još jedan buldožer, javlja naš reporter.

 

08.05 - Stigli timovi za pretragu ruševina

U Banjsko polje jutros su došli i timovi iz Beograda za pretragu pod ruševinama.

Na lice mesta došlo je 18 spasilaca sa pet vozila i specijalno obučenim psom za pretragu pod ruševinama.

07.45 - Čisti se teren oko kuće

Policija je nastavila potragu za Dankom Ilić i oko kuće u Banjskom polju, gde je prijavljen nestanak. Kako javlja reporter Alo! sa lica mesta, intenzivirano je raščišćavanje terena oko kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se dolazak ekipe koja treba da sruše de

Danka Ilić

Foto: Alo!

 

07.43 - Deda se na kratko pojavio ispred kuće

Ispred kuće je došao i deda Danke Ilić. On je sedeo u kolima nekoliko minuta, nakon čega je otišao, javlja naš reporter sa lica mesta.

Od utorka traje potraga za dvogodišnjom Dankom, čiji je nestanak prijavila majka. Tokom jučerašnjeg dana bagerom je raščišćavan teren oko kuće u Banjskom polju, odakle se devojčici gubi svaki trag. Više policajaca provelo je na dežurstvu ispred kuće u Banjskom polju gde je navodno nestala devojčica.

 

Cilj takve pretrage je da se proveri da li ispod granja ima nekog dokaza koji bi pomogao u potrazi.

Policija proverava bazne stanice a radi se i veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala.

Nastavak potrage obavlja se i operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se devojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mesta nestanka.

Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno pre ili nakon nestanka devojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tokom tekuće istrage.

Četvrti dan potrage

U potrazi za devojčicom učestvuje stotine pripadnika policije, žandarmerije, GSS, lovci.

Angažovane su i bespilotne letelice, sa termovizijskim kamerama, a teren nadleće i helikopterska jedinica.

Iako je policija u sredu saopštila da se obustavlja terenska pretraga, jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na području sa kojeg je nestala, policijske snage i spasilačke ekipe i dalje su na terenu. Istovremeno, kako je saopšteno, traje intenzivan operativni rad.

Sinoć je u Banjskom polju bio i ministar policije Bratislav Gašić.

Hapšenje u BiH

Tri osobe su juče uhapšene u Bosni i Hercegovini koje se sumnjiče da su putem društvene mreže "Tik Tok" objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni u BiH

Ustupljena fotografija

 

 

Pripadnici Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala identifikovali su IP adresu korisnika naloga sa teritorije Bosne i Hercegovine koji je uživo na Tik Toku izjavio da se devojčica nalazi kod njega u podrumu.

Na osnovu te informacije, Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhapsila je B.T, Z.T i M.T, obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je izneo osumnjičeni lažna.

Opis Danke Ilić

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beba

29.03.2024 10:26

Zar nisu stigli nocas? Ne zna covek u sta da veruje...