dijeta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da li ste ikada poželeli da imate ravan stomak, zategnute noge i čvrstu zadnjicu, ali nemate vremena ili volje da idete u teretanu? Da li ste probali razne dijete, pilule i sprave za vežbanje, ali niste videli nikakve rezultate? Da li ste spremni da probate nešto novo, efikasno i bezbolno?

Ako je vaš odgovor da, onda je Body Sculp pravo rešenje za vas!

Šta je Body Sculp i kako funkcioniše?

Body Sculp je revolucionarna metoda koja vam omogućava da oblikujete vaše telo bez operacije, anestezije i oporavka. Ovaj najsavremeniji aparat koristi elektromagnetnu energiju visokog intenziteta da stimuliše i aktivira vaše mišiće. U samo jednom tretmanu od 30 minuta, Body Sculp pravi 20 000 snažnih i dubokih kontrakcija mišića, što je ekvivalentno 20 000 trbušnjaka i sklekova!

Body Sculp ne samo da jača i zateže vaše mišiće, već i sagoreva masne naslage, poboljšava cirkulaciju i podstiče proizvodnju kolagena. Takođe, Body Sculp je bezbedan i prilagodljiv za sve tipove tela i mišićnih grupa. Možete tretirati stomak, noge, zadnjicu, ruke.

Koje su prednosti Body Sculp tretmana?

Body Sculp tretman ima brojne prednosti u odnosu na druge metode za oblikovanje tela. Evo nekih od njih:

Brzi i vidljivi rezultati.

Već posle prvog tretmana ćete osetiti da su vaši mišići čvršći i napetiji, a posle nekoliko tretmana ćete primetiti da je vaša koža glatka i zategnuta, a vaš obim smanjen. Studije su pokazale da Body Sculp može da poveća mišićnu masu za 16% i da smanji masno tkivo za 19% u roku od 4-6 nedelja.

Jednostavan i prijatan tretman. Body Sculp tretman ne zahteva nikakvu pripremu, opremu ili posebnu odeću. Sve što treba da uradite je da ležite na udobnom krevetu i opustite se dok aparat radi za vas. Tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan, a možete ga kombinovati sa drugim tretmanima za negu lica i tela.

Dugotrajni efekti

Body Sculp tretman ne samo da menja izgled vašeg tela, već i poboljšava njegovo zdravlje i funkciju. Body Sculp podstiče vaš metabolizam, reguliše vaš hormonski balans i sprečava nastanak celulita i strija. Efekti Body Sculp tretmana su trajni, pod uslovom da održavate zdravu ishranu i umerenu fizičku aktivnost.

Kako da zakažete Body Sculp tretman?

Ako ste zainteresovani za Body Sculp tretman i želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da transformišete vaše telo, ne oklevajte da nas kontaktirate. Mi smo prvi Centar u Srbiji koji nudi Body Sculp tretman, a imamo i posebnu ponudu za naše nove klijente. Uplatite paket od 5 tretmana i dobićete 1 gratis!

Ne propustite ovu šansu da dobijete savršeno telo bez napornog vežbanja! Pozovite nas na broj 011/6350-635 ili posetite naš sajt www.drgifing.com i zakažite vaš Body Sculp tretman već danas!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading