banjsko polje
Foto: Alo/Alo!/M.Jošida

Ivana Ilić Dankina majka je policiji rekla da je dete nestalo u trenu oka, dok je sinu davala vodu da pije.

I majka i otac devojčice su više sati saslušavani u policiji. Šira porodica i prijatelji su aktivirali da bi došli do bilo kakve informacija o detetu i ikakvog traga ka njoj. 

Fotografije male Danke se aktivno šeruju, odnosno dele, na društvenim mrežama da bi čitav svet eventualno mogao da prepozna dete ukoliko ga vidi. Sumnja se da je devojčica oteta.

Danka Ilić

Facebook

 

Prijatelji porodice Ilić aktivno tragaju za Dankom, a na profilima Dankinih najbližih srodnika pišu i nepoznati ljudi koji saosećaju sa njima i svim srcem se nadaju srećnom ishodu.

- Kod bake po ocu male Danke sam video jednu veoma lepu fotografiju na kojoj su devojčica i njen brat u krilu bake pored deke, ispred rođendanske torte sa vatrometom na prvom Dankinom rođendanu. To je bilo u maju prošle godine -  objasnio je jedan od izvora.

Za nestalim detetom je danas tragalo više stotina policajaca i meštana, a pre nego je noć pala, velika potraga je obustavljena jer su policijske starešine utvrdile da je pregledan svaki pedalj zemlje i vode u opsegu od 10 kilometara. Policija, ipak budno motri na teritoriju Banskog polja gde dežuranju njihove ekipe.

I helikopterske jedinice su učestvovale u potrazi, a upotrebljeni su i dronovi da snime teritoriju Banjskog polja i okoline.  

Raspisana je i potraga za detetom po Srbiji, na graničnim prelazima i van naše zemlje. 

(Republika)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading