PORŠE
Foto: Alo/Printscreen

Na društvenoj mreži X pojavio se video koji je za kratko vreme postao viralan, prikazujući, naizgled, časove vožnje u luksuznom Ferrariju.

Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju i raspravu među korisnicima, koji su se pitali da li je zaista moguće da neka autoškola nudi obuku u tako skupocenom vozilu.

 

 

Rasprave su se rasplamsale, sa mnogo spekulacija i pretpostavki. Početna dilema da li je u pitanju Porsche ili Ferrari brzo je razrešena - iz autoškole su potvrdili da se radi o Ferrariju. Međutim, dok su neki izrazili divljenje prema autoškoli za hrabrost i inovativnost, većina komentara bila je pretežno negativna, osuđujući autoškolu za promovisanje nerealnih standarda i potencijalno neodgovornog ponašanja.

Međutim, kada smo kontaktirali autoškolu, jasno su nam objasnili o čemu se radi. Naime, Ferrari je bio iznajmljen isključivo u svrhe snimanja reklamnog materijala, te da se nikada nije koristio za stvarnu obuku vozača. 

Ovaj slučaj beogradske autoškole s Ferrarijem jasno pokazuje kako na društvenim mrežama stvari mogu brzo dobiti na težini i postati viralne, čak i ako se informacije pogrešno interpretiraju. Prikazuje koliko je važno razumeti da u svetu brze komunikacije, percepcija može bitno uticati na realnost, podstičući potrebu za transparentnošću i preciznošću u deljenju informacija.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading