Dečak koji je ubio jaganjce
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Direktor škole koju je pohađao dečak kaže za Alo! da on nije ispoljavao agresivno ponašanje u školi niti su se ostali učenici žalili na njega.

- Mogu samo da potvrdim da dečak ide u našu školu, da je sedmi razred i da je kod nas od početka školovanja. S njim se radilo po individualnom obrazovnom programu tip dva, kao i s njegovom sestrom. Reč je o redovnoj nastavi za decu koja su socijalno zapuštena i koja su slabije intelektualne sposobnosti. Takođe, mogu da potvrdim da u školi nikada nije ispoljavao znake agresije ni prema nastavnicima ni prema učenicima niti smo ikada dobili prijavu za njega - rekao je direktor škole.

A na naše pitanje da li su tačni navodi P. T. u čijoj kući je živeo dečak da je maloletnik svojevremeno doneo veliki nož u školu, direktor je istakao da "neproverene informacije ne može da komentariše".

- Ministarstvo prosvete je kontaktiralo našu školu i od nas je tražilo uvid u ovu situaciju. Sada postoji procedura koju treba da prođemo, a već u petak ćemo imati sastanak u Centru za socijalni rad na koji je pozvan i čovek kod kojeg je dečak bio. Oni će proveriti sve okolnosti u kojima je živeo dečak, da li je u školi dobijao podršku, da li je redovno pohađao nastavu i tek nakon toga ćemo imati jasniju sliku o svemu - rekao je direktor dečakove škole za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading