moto
Foto: Alo/Foto: RINA

Moto-klub "Srbi" iz Topole, poznat kao momci čeličnog srca na dva točka, na ulasku u Zanatski centar postavili su "kuke dobrote" na kojima piše: "Ako imas ostavi, ako nemaš uzmi", čiji je gest naišao na oduševljenje kod svih sugrađana, a članovi ovog klupa pokazali su i svoju plemenitu stranu.

- Kuke smo postavili na ulasku u Zanatski centar i samo određenim danima u određeno vreme će na njima biti postavljeni čista odeća i hrana. To smo zamislili tako da ne bi propadala hrana ako stoji duže ili prenoći i zbog čestih padavina, da ne pokisne. Ljudi mogu kačiti donacije na kuke ili ih ostaviti u prostorijama Moto-kluba, koji se takođe nalazi u Zanatskom centru - rekao je za RINU Bora Stevanović, predsednik MK „Srbi“ Topola.

moto

Foto: RINA

 

Pored ove prelepe ideje, ovi humani ljudi su otišli i korak dalje, pa su odlučili da na još jedan način pomažu starima i svima kojima je pomoć potrebna. prenosi Rina.

- Radimo akciju pomoć starima. Bake, deke, ako nekome treba iscepati drva, bilo kakva fizička pomoć, odneti nešto, doneti, odvesti do lekara, doneti lekove i sl., mogu nam se javiti na broj telefona 065 9862 310 - dodaje Bora.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading