Hleb na ulici
Foto: Printscreen/PRINTSCREEN/SERBIA LIVE

Snimak koji je objavljen na Instagram stranici "serbialive-beograd" nastao je u Zemunu, a na njemu se vidi nekoliko korpi za hleb i više vekni koje su rasute po ulici. 

 

 

Takođe, na snimku se vide i ljudi koji pokušavaju da pokupe hleb koji je ispao prilikom isporuke, a komentari ispod ove objave su se nizali. 

"Ko ga kupi, ješće obogaćen hleb zemunskom prašinom, belog nema, nažalost", "Gladan ne bira mnogo", "Trebalo bi ga bar dati gladnim uličnim životinjama. Ali mi se čini da će završiti u rafovima, korpama i na stolu građana. Da ne propadne", "Sve je to ok, malo skineš dlake i šut, i cepaš. Niste vi gladni, vi ste bahat", bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading