Leskovac
Foto: Printscreen/Facebook

Tako se na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi Leskovačka online pijaca pojavila objava jednog člana koji poklanja jedan deo kuće u ovom gradu.

- Doniram donji deo kuće, vlasnik sam jedne polovine, ugovorom o poklonu - navodi se u njegovoj objavi, a u komentaru je dodao:

- A da, pošto pitaju ljudi koji je uslov, uslov je da se nađe neko odgovoran ko će da radi na tome o "oživi" mesto da bude kao nekad što je bilo - napisao je vlasnik.

Leskovac

Facebook

 

U komentarima su se članovi grupe raspitivali o lokaciji.

- Koji je ovo deo grada, može li za radnju ili kancelarijske namene - pitao je jedan član.

Podsetimo, u najnovijem izveštaju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) ističe se da se broj kupoprodaja vikendica nakon velike ekspanzije vratio na predpandemijski nivo.

Leskovac

Facebook

 

U poslednjem kvartalu prošle godine, po zvaničnim podacima, prodate su 244 vikendice u celoj Srbiji. Poređenja radi, u istom periodu 2020. godine, inače u jeku pandemije i zatvaranja, prodato je 368 kuća za odmor, kada je i počeo vrtoglav rast njihovih cena, piše Politika.

Oglasi su, kako se može videti, i dalje puni ovih nekretnina. Problem može biti što su njihove cene i dalje „zamrznute” na onom nivou kada je postojala ogromna tražnja i kada su se ove kuće na najboljim lokacijama koštale kao stanovi u većim gradovima.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading