Žena sa buketom
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Pripreme za Osmi mart su uveliko počele kako kod muškaraca koji žele da obraduju svoje lepše polovine, tako i kod dece koja poklonima žele da obraduju svoje mame, bake, ali i učiteljice. Tako je na jednom Fejsbuk profilu osvanula zanimljiva objava.

Kako se može videti, dečici je, verovatno, na putu od škole do kuće ispala koverta na kojoj piše "pare za 8. mart" u Novom selu kod Niša. Razni komentari našli su se ispod objave. Kako šaljivi, tako i oni koji žele da pomognu.

Dok su neki pohvalili gest dečice koja je izgubila novac, drugi su se pak ponudili za pomoć, tako što bi uplatili određenu svotu novca i na taj način nadomestili deci koja su izgubila kovertu.

Pronalazač je objavio slučaj i pokrenuo potragu za vlasnikom, ali ističe da postoji jedan uslov. Potrebno je da se vlasnik javi sa tačnom informacijom o cifri koja se nalazi u koverti, te će na taj način utvrditi validnost vlasnika.

Kako kažu upućeni u ovaj slučaj, šire se i neke manje prijatne informacije.

"Priča se da su se učiteljice i vaspitačice zabrinule da će ostati bez poklona, te su se i one bacile u potragu", rekao je izvor upućen u slučaj.

Mi apelujemo, da se dete koje je vlasnik javi što pre pronalazaču i da se ova akcija uspešno završi.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading